Beleid voor retourneren en terugbetalen

Ons beleid duurt 30 dagen. Als sinds uw aankoop meer dan 30 dagen zijn verstreken, kunnen we helaas geen restitutie of uitwisseling aanbieden.

Om te kunnen worden geretourneerd, moet uw artikel ongebruikt zijn en in de staat die u hebt ontvangen. Het moet ook in zijn oorspronkelijke verpakking zijn.

De terugkeer van bepaalde soorten goederen is niet geautoriseerd. Vergelijkbare voedingsmiddelen, zoals eten, bloemen, kranten of tijdschriften, kunnen dus niet worden geretourneerd. Evenzo accepteren we geen intieme of gezondheidsproducten, gevaarlijke materialen of stoffen, noch ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Andere artikelen waarvan de terugkeer niet is geautoriseerd:
* Cadeaubonnen
* Downloadbare software
* Sommige gezondheids- en persoonlijke verzorgingsproducten

Om uw aangifte te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.
Retourneer uw aankoop niet aan de fabrikant.

In sommige gevallen worden slechts gedeeltelijke vergoedingen verleend: (indien van toepassing)
* Boeken met duidelijke tekenen van gebruik
* CD, dvd, VHS -cassettes, software, videogames, audiocassettes of vinylschijven die zijn geopend.
* Elk artikel dat zich niet in zijn oorspronkelijke staat bevindt, dat is beschadigd of aan welke onderdelen ontbreken om een ​​reden, niet vanwege een fout van onze kant.
* Elk artikel dat meer dan 30 dagen na de bevalling is geretourneerd
Restituties (indien van toepassing)
Nadat uw terugkeer is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e -mail om u te vertellen dat we het geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook vertellen of uw terugbetaling is goedgekeurd of geweigerd.
Als het wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt uw creditcard of een initiële betaalkaart binnen enkele dagen automatisch gecrediteerd.

Vertraagde of ontbrekende vergoedingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, bekijk dan eerst uw bankrekening.
Neem vervolgens contact op met het bedrijf dat uw creditcard uitgeven, omdat de officiële weergave van uw terugbetaling enige tijd kan duren.
Neem vervolgens contact op met uw bank. De weergave van een terugbetaling wordt vaak voorafgegaan door een verwerkingsperiode.
Als u al deze procedures hebt uitgevoerd en u uw terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via het volgende adres: stores.pierre@gmail.com. Solid of promotie -items (indien van toepassing)
Alleen items tegen normale prijzen worden terugbetaald. Helaas zijn de verkochte artikelen of op promotie dat niet.

Uitwisselingen (indien van toepassing)
We vervangen alleen de aanvankelijk defecte of beschadigde items. Als u de jouwe door hetzelfde artikel moet vervangen, stuur ons dan een e -mail naar stores.pierre@gmail.com. Cadeaus
Als het item op het moment van aankoop als een geschenk is gemarkeerd en als u rechtstreeks naar u bent gestuurd, ontvangt u een cadeau -krediet van een waarde -equivalent aan dat van het geretourneerde artikel. Zodra het artikel is geretourneerd, wordt een cadeaubon per post naar u verzonden.

Als het item niet als een geschenk werd gemarkeerd op het moment van aankoop, of als de persoon die het geschenk veroorzaakt naar de bestelling is gestuurd om het later te geven, is het aan haar dat we de terugbetaling zullen sturen en zij zullen daarom weten dat u haar geschenk hebt teruggestuurd.
Verzenden
Om uw product terug te geven, moet u het naar het postadres sturen dat we u per e-mail sturen.

De verzendkosten met betrekking tot de teruggave van uw artikel zijn uw verantwoordelijkheid. Ze zijn niet terugbetaald. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de retourkosten van de aangifte afgetrokken.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd om uw uitwisselingsproduct te ontvangen variëren.

Als u een item meer dan € 30 verzendt, raden we u aan een verzendmonitoringservice te gebruiken of uw verzending te hebben. We garanderen niet dat we het geretourneerde artikel ontvangen.

Winkelwagen